2018年11月28日(水)に中華人民共和国の Fudan University(復旦大学)よりProf. Guanghua Wanを講師にお招きして定例研究会を開催いたします。

日時2018年11月28日(水) 13:30-15:00
日時会場東キャンパス マーキュリータワー 3階 3302室
報告者Prof. Guanghua Wan, Institute of World Economy, Fudan University, the People's Republic of China
タイトルThe impacts of income polarization on health and crimes in China
言語英語

Dr. Guanghua Wan is Director of Institute of World Economy, Fudan University (IWEFU). Prior to IWEFU, he was Principal Economist at the Asian Development Bank, Project Director at UNU-WIDER, and taught in a number of universities in Australia and the People's Republic of China. Trained in development economics and econometrics, he has an outstanding publication record of more than 100 professional articles and a dozen books including two by Oxford University Press. He is an honorary professor at more than ten top institutions in the People's Republic China, including Fudan and Zhejiang Universities.